Bootcamp Business Women on Board

Op donderdag 9 april organiseer ik samen met mijn trainingspartners van Rethorica de Bootcamp Business Women on Board. Naast mijn eigen onderneming Made2Mind ben ik namelijk netwerkpartner bij dit trainingsbureau en zoek ik dikwijls samen met de andere netwerkpartners naar mogelijkheden voor samenwerking om ons netwerk te vergroten. En als het gaat om het vergroten van kansen voor vrouwen om door te groeien naar topposities, dan sluit dit aan bij mijn missie om meer en effectief gebruik te  maken van diversiteit binnen organisaties. Hieronder de uitnodiging voor deze Bootcamp. Wil je je aanmelden, neem dan contact op met ons via info@rhetorica.nl.

Business Bootcamp

Op 8 maart 2015 is het International Women’s Day, een dag waarop we stilstaan bij de ontwikkeling van vrouwen op het gebied van (mee)besturen van organisaties aan de top.

“Countries with more gender equality have better economic growth. Companies with more women leaders perform better. Peace agreements that include women are more durable. Parliaments with more women enact more legislation on key social issues such as health, education, anti-discrimination and child support. The evidence is clear: equality for women means progress for all.”

Als vrouw zijn we hard op weg om topposities te veroveren en te behouden. Er is meer behoefte aan vrouwen aan de top en in leidinggevende posities. En als je even bij jezelf stil staat….wat betekent dit voor jou? En past dit ook bij jou?

Wil jij ook doorstromen op jouw eigen’wijze’? Ben je bereid daar offers voor te brengen door je aan te passen aan de veelal (over)heersende mannencultuur? Of kies je voor een authentieke benadering waarin je jezelf kunt zijn, je vrouwelijke kwaliteiten inzet en daarmee die leidinggevende (top)positie invult.

Op donderdag 9 april 2015 van 15.00 – 18.00 uur, organiseren de Businesstrainers van Rhetorica een Business Bootcamp waarin wij een sneak preview geven van de workshop Business Women on Board.

Meer weten? Lees hier verder.