Diversiteit persoonskenmerken

Persoon

Individueel

Group of business people assembling puzzle

Team

 

 

 

 

 

 

Iedereen maakt wel mee dat een ander dingen die voor jou heel normaal zijn niet of anders doet en anders denkt over voor jou logische zaken. Je ergert je bijvoorbeeld aan je partner, je windt je op over het hufterige gedrag van mensen op straat of in de auto. Je wilt samenwerken, maar door die ene collega lukt dat maar niet. Je hebt behoefte aan erkenning, bijvoorbeeld voor al die inspanningen voor een bepaald project, maar krijgt die waardering nooit. Diversiteit gaat over ‘anders zijn’ en ‘anders’ is een lastig begrip. Je bent namelijk altijd anders ‘ten opzichte van iets of iemand’. Iedereen is uniek en geeft naargelang de situatie en omgeving waarin hij of zij zich bevindt de voorkeur aan een bepaald gedragspatroon.

Made2Mind biedt diverse trainingen en workshops aan om onderzoek te doen naar je eigen persoonlijke gedragspatronen om zo ook de ander beter te leren begrijpen. Inzicht in jezelf zal bijdragen aan een prettige samenwerking en efficiënte communicatie met de ander. Deze workshops en trainingen kun je als individu volgen, maar zijn ook als team te doen, waarbij dan de nadruk vooral ligt om het effectief samenwerken als team. Hierboven kun je de een aantal mogelijkheden bekijken, maar iedere training en/of workshop kan naar wens aangepast worden aan de wensen en behoeften van dat moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>