Out of the Box denken

IMG_0624Een team bestaat uit individuen met eigen belangen voor deelname aan een team. Vaak gaan die belangen goed samen, soms zitten te elkaar enorm in de weg. Het is een uitdaging om in teams gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en alle belangen voor deelname te respecteren. Daarom is het nodig om begrip onderling te versterken en te komen tot werkbare afspraken en oplossingen. Wil jij met jouw team ontdekken hoe de eigen creativiteit en teamcreativiteit kan bijdragen aan het teamsucces? Kom naar naar de schilderworkshop Out-of-the-box denken.

De dagdelen zien er als volgt uit:
Elke deelnemer begint met het schilderen op een eigen schilderdoek. Na het leggen van deze individuele basis, draait iedereen door naar het volgende schilderdoek. Door te rouleren van schilderdoek en bewust verder te gaan (te reageren) op de basis die de ander(en) heeft gelegd, maken de deelnemers kennis met een stuk synergie. Per doek is iedere keer 5 min. schildertijd beschikbaar. Na het schilderen wordt de sessie geëvalueerd.

Als de deelnemers het ontstane schilderij goed hebben bekeken, wordt dit door hun vertaald naar een verhaal. De deelnemers presenteren het verhaal van hun eigen schilderij op een manier die zij daarbij vinden passen. De workshop wordt afgesloten met een evaluatie, waarbij bekeken wordt hoe de creativiteit en synergie in de praktijk van alle dag ingezet kan worden. De gemaakte kunstwerken kun je na de workshop een plek thuis of binnen de organisatie geven.

Duur: 2 dagdelen van 3 uur
Prijs: 69 Euro per persoon excl. BTW en incl. schildermaterialen
Locatie: Havixhorst 254, 2402 MZ, Alphen aan den Rijn

Neem vrijblijvend contact op om de uitdagingen op het gebied van omgaan met diversiteit in jouw team in kaart te brengen: m.vandermade@made2mind.nl of 0646751296

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>