Teambuilding

Workshop Beter samenwerken

Beter samenwerken

IMG_0624

Out-of-the-box denken

 

 

 

 

 

 

Beter samenwerken
Teams zijn beter in staat om complexe vraagstukken op te lossen dan één enkel individu. Tenminste als het ze lukt om optimaal gebruik te maken van ieders kennis, vaardigheden en ervaringen. Veel teams ontwikkelen vaste patronen. Soms sluiten die patronen goed aan bij de kwaliteiten van elk teamlid, maar doordat het een automatisme is geworden zien we ook mogelijkheden en kansen over het hoofd. Jammer, want daarmee gaat veel potentieel in teams verloren. Wil je met jouw team ontdekken hoe jullie meer gebruik kunnen maken van elkaar creativiteit, inspiratie en verbeeldingskracht? Lees meer….

Out of the box denken
Een team bestaat uit individuen met eigen belangen voor deelname aan een team. Vaak gaan die belangen goed samen, soms zitten te elkaar enorm in de weg. Het is een uitdaging om in teams gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en alle belangen voor deelname te respecteren. Daarom is het nodig om begrip onderling te versterken en te komen tot werkbare afspraken en oplossingen. Wil jij met jouw team ontdekken hoe de eigen creativiteit en teamcreativiteit kan bijdragen aan het teamsucces? Lees meer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>